COPAG Brick WSOP Playing Cards


COPAG WSOP cards, de officiële playing cards van de World Series of Poker.

Deze COPAG WSOP speelkaarten zijn de officiële pokerkaarten van de World Series of Poker en dit zijn dezelfde speelkaarten als die gebruikt worden in Las Vegas tijdens alle WSOP evenementen.

Geen voorraad meer
 

COPAG Brick WSOP Playing Cards

De World Series of Poker (WSOP) is het grootste poker toernooi ter wereld. Sinds 1969 hebben duizenden pokerspelers meegedaan aan de WSOP in de hoop een bracelet te winnen en de ‘Wereldkampioen pokeren’ te worden. Voel je als een pokerpro als je met de COPAG World Series of Poker speelkaarten speelt, de officiële WSOP playing cards. Deze 100% plastic speelkaarten zijn officiële licentie merchandise van de WSOP.

De COPAG Brick WSOP playing cards wordt geleverd met 6 rode decks en 6 zwarte decks in poker size. Elk World Series of Poker deck heeft 55 poker cards (inclusief 2 Jokers + 1 poker ranking kaart) gemaakt van 100% plastic en compatibel met alle bestaande kaartschudmachines.

World Series of Poker

COPAG sinds 1908
Officiële World Series of Poker Speelkaarten
Plastic Speelkaarten - Poker Size - Jumbo Index
Made in Brazilië

Meer informatie
Merk COPAG
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Jumbo index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood en zwart
Materiaal Kaarten 100% Plastic Kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:COPAG Brick WSOP Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: