1ST playing cards V4 zwart


Dit 1ST playing cards V4 deck is gemaakt met een doelbewuste, minimalistische stijl om producten en gereedschappen aan boord van een ruimteschip na te bootsen. Chris Ramsay heeft echter kosten noch moeite gespaard voor de kwaliteit van de speelkaarten.

De vierde editie van de 1ST speelkaarten van Chris Ramsay zijn nu te koop bij Speelkaartenwinkel.nl, de #1 speelkaarten winkel van Nederland en België.

Op voorraad
€ 17,95

1ST playing cards V4 zwart

Na Chris Ramsay zijn Memento Mori decks zijn de 1ST playing cards Ramsay’s tweede speelkaarten release. Alleen in Nederland en België zijn deze 1ST kaarten V4 te koop bij Speelkaartenwinkel.nl zolang de voorraad strekt. Deze 1ST speelkaarten V4 van Chris Ramsay zullen nooit worden herdrukt. Informatie voor speelkaarten verzamelaars, de 1st playing cards V4 zijn out-of-print, one-off print run en er komen geen re-prints. Dit 1ST deck V4 van Chris Ramsay mag zeker niet aan jouw playing card collectie ontbreken!

Chris Ramsay
Geboren in Duitsland en momenteel woonachtig in Montreal in Canada. Chris Ramsay is een professionele magician en fulltime Youtuber die regelmatig video’s, vlogs en tutorials uploadt over Magic, Street Magic en Cardistry. Chris Ramsay gespecialiseerd in misleidende praktijken, hij heeft een scherp oog voor ongelooflijke visuele esthetiek. Chris Ramsey heeft een grote online aanwezigheid op youtube, instagram, facebook en twitter met een exponentieel groeiend aantal volgers van over de hele wereld.

Dit 1ST speelkaarten V4 deck van Chris Ramsay heeft 56 poker size playing cards die in de Verenigde Staten van Amerika gedrukt zijn door de USPCC op crushed Bicycle stock met een smooth finish. 1ST playing cards V4 zwart inbegrepen: 52 playing cards, één blanco kaart, één Gaff kaart, identieke Jokers en in Mnemonica stack.

1ST Playing Card Co. Logo
1ST Playing Cards V4
1ST Playing Card Co. by Chris Ramsay
Vervaardigd door The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Chris Ramsay
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:1ST playing cards V4 zwart
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: