1ST speelkaarten V3


Dit zijn de 1st speelkaarten van Chris Ramsay versie 3 jungle edition. Dit 1ST deck V3 van magician en Youtuber Chris Ramsay zijn out-of-print.

De 1st playing cards V3 zijn een éénmalige editie met geen herdrukken en in een zeer beperkte oplage verkrijgbaar bij Speelkaartenwinkel.nl.

De 1ST speelkaarten V3 jungle editie is één van de mooiste en meest gave decks die je ooit zult tegenkomen.

Op voorraad
€ 29,95

1ST speelkaarten V3

Na Chris zijn Memento Mori playing cards zijn de 1st speelkaarten Ramsay’s tweede speelkaarten release. Alleen in Nederland en België zijn deze 1ST playing cards V3 te koop bij Speelkaartenwinkel.nl zolang de voorraad strekt. Deze 1st speelkaarten V3 van Chris Ramsay zullen nooit worden herdrukt. Informatie voor playing card collectors, de 1st playing cards V3 zijn out-of-print, one-off print run en er komen geen re-prints. Dit 1ST deck V3 van Chris Ramsay mag zeker niet aan jouw speelkaarten collectie ontbreken!

Chris Ramsay
Geboren in Duitsland en momenteel woonachtig in Montreal in Canada. Chris Ramsay is een professionele magician en fulltime Youtuber die regelmatig video’s, vlogs en tutorials uploadt over Magic, Street Magic en CardistryChris Ramsay is gespecialiseerd in misleidende praktijken, hij heeft een scherp oog voor ongelooflijke visuele esthetiek. Chris Ramsay heeft een grote online aanwezigheid op youtube, instagram, facebook en twitter met een exponentieel groeiend aantal volgers van over de hele wereld.

De 1ST speelkaarten V3 van Chris Ramsay hebben 56 poker size playing cards die gedrukt zijn door de USPCC op premium, crushed Bicycle stock. Deze jungle editie van de 1st playing cards zijn voorzien van een prachtige metalux folie op de achterkant en op enkele voorkanten van de speelkaarten. Het 1ST deck V3 wordt geleverd in Mnemonica stack met een dubbele schoppen 4 en een speelkaarten reveal op de harten koning. Beide Jokers zijn ook foil stamped en zijn identiek. Op één advertentiekaart staat de folie gestempelde slang, ontworpen door de bekende kunstenaar Abraham Garcia Sanchez. De tuck cases zijn geprint door Clove Street Press, en zijn gemaakt van mat wit karton met reliëf op de bladeren en voorzien van het iconische 1ST logo van Chris Ramsay. De binnenkant van de tuck case is ook voorzien van een herhaald 1ST logo in goudfolie.

Chris Ramsay logo

1ST Playing Cards V3
1st Playing Card Co. by Chris Ramsay
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Chris Ramsay
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:1ST speelkaarten V3
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.