Ace canasta 2 decks en spelregels


Ace canasta 2 decks en spelregels, sterke kaarten van Cartamundi. De Cartamundi canasta speelkaarten kopen doe je gewoon online in de winkel van Speelkaartenwinkel.nl, alvast veel kaart plezier met je favoriete kaartspelletje!

Op voorraad
Slechts 10 over
€ 9,00

Ace canasta 2 decks en spelregels

De Ace canasta decks zijn Engelse canasta kaarten met waardepunten in bridge formaat. Deze canasta speelkaarten gemaakt door Cartamundi zijn vervaardigd van karton en voorzien van een modern Ace ontwerp aan de achterkant van de kaarten met een gladde afwerking. Door de speciale vezelstructuur en het gebruik van een uitmuntende vernis, zullen de kaarten langere prettig delen en deze speelkaarten hebben een uitstekende elasticiteit. Deze canasta speelkaarten met Engelstalige waardepunten hebben 2 standaard indexen en zijn geschikt voor een spelletje canasta met 2 tot 4 spelers. De Ace canasta 2 decks en spelregels worden geleverd in een kartonnen dubbel deck kaartendoos en bevat 2 blauwe Ace canasta decks met elk 52 canasta speelkaarten met 3 jokers. De Cartamundi Ace canasta decks zijn van goede kwaliteit en staan garant voor uren kaart plezier met familie en vrienden.

Cartamundi playing cards sinds 1765
2 x 55 Canasta kaarten met waardepunten
Gemaakt in België

Meer informatie
Merk Cartamundi
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 3 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ace canasta 2 decks en spelregels
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.