Ace Kaarttapijt


Van Ace accessories en Cartamundi een klassiek groen speelkaarten laken dat je voor diverse kaartspelletjes kunt gebruiken. Leuk om als cadeau te geven dit eenvoudig op te bergen speelkaarten matje voor op tafel, nu te koop in onze webwinkel.

Geen voorraad meer
 

Ace Kaarttapijt

Dit groene kaarttapijt van Ace accessories en Cartamundi is gemaakt van een speciaal vezel microfiber en een rubberen slibvasten onderkant. De afmetingen van dit multifunctionele groene speellaken zijn 60 cm lang en 40 cm breed. Dit ACE Carta Mundi kaarttapijt is voorzien van een zwarte lijn om het speelveld en in het zwart de vier speelkaart symbolen: Harten, Klaveren, Ruiten en Schoppen. Het ACE speelkaarten tapijt is perfect geschikt voor tafel goochelaars, online pokeraars, patience spelers en andere speelkaartliefhebbers. Als je op dit kaartmatje de speelkaarten schud dan veert de kaart mat een klein beetje in zodat het schudden van de kaarten net iets makkelijk gaat.

Cartamundi
Gemaakt in Europa, België

Meer informatie
Merk Cartamundi
Afmetingen Tafeltop 60 cm x 40 cm
Gewicht table top 2 kg
Materiaal Speellaken Microfiber
Kleur Speellaken Groen Speellaken
Tafelblad inclusief Bet lijn
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ace Kaarttapijt
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.