All-in poker boek


Een nieuw Nederlandstalig poker boek, geschreven door sportjournalist Sander Collewijn. All-in een reis door de wereld van het poker.

Geen voorraad meer
 

All-in poker boek

De snelste manier om de wereld van het poker te leren kennen.

Sportjournalist Sander Collewijn wordt in razend tempo de pokerwereld in gezogen als hij voor De Telegraaf en PokerStars verslag mag doen van internationale pokertoernooien op de Bahama's en in Las Vegas. Alles lijkt te draaien om het grote geld, glamour en mooie vrouwen. In no time raakt Collewijn gefascineerd door het kaartspel en de pokermiljonairs. In All-in neemt hij je mee op zijn reis door de nationale en internationale pokerwereld.

Nederland telt zo'n miljoen mensen die weleens pokeren. Van studenten tot huisvrouwen, van gepensioneerde kettingrokers tot whizzkids; allemaal beproeven ze hun geluk aan de pokertafel of op de pokerwebsites. Sterren als Cristiano Ronaldo, Fatima Moreira de Melo en Boris Becker worden ingezet als boegbeelden van de sport.

Waarom oefent het pokerspel zo'n grote aantrekkingskracht uit op gelukszoekers? Wat voor geheimtaal spreken ze met elkaar? Wat is hun besef van geld als het er met duizenden tegelijk in- en uitstroomt? En hoe kunnen ze zo rijk worden dat ze al hun dromen kunnen verwezenlijken?

Sander Collewijn (1978) is freelancejournalist en hockeyde en tenniste op hoog niveau. Hij schrijft voor onder andere Het Parool, Algemeen Dagblad, Hockey.nl en Tennis Magazine.

Meer informatie
Auteur Sander Collewijn
Uitgever Ambo|Anthos
Taal Nederlands geschreven
Genre Poker verhalen
Moeilijkheidsgraad Voor iedereen
Aantal pagina's 264
Kaft Paperback
ISBN 9026329814
ISBN 13 9789026329814
Schrijf je eigen review
Je reviewed:All-in poker boek
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: