Ambachtelijk bier speelkaarten Bicycle


Deze ambachtelijke bier speelkaarten van Bicycle hebben 52 originele kaarten, elk met een ander ambachtelijk brouwerij logo uit Noord-Amerika.

Op voorraad
€ 8,99

Ambachtelijk bier speelkaarten Bicycle

Het merk Bicycle viert de Noord-Amerikaanse (Verenigde Staten en Canada) ambachtelijke brouw geest. Een geest die de passie van hun ambacht vastlegt en het ondernemerschap om van een hobby een business te maken. Elk van de 52 ambachtelijke bier speelkaarten in het kaartspel hebben een uniek brouwerij logo en locatie. Vanuit alle delen van de Verenigde Staten van Amerika en Canada vertegenwoordigen deze 52 logo's van brouwerijen waar we het meest van houden namelijk het ambachtelijke bier! 52 Met de hand geïllustreerde Bicycle speelkaarten + 2 jokers. Gedrukt op premium karton in poker-size en voorzien van de klassieke air-cushion afwerking zodat deze Bicycle speelkaarten makkelijk schudden en optimale presteren.

Bicycle Craft Beer Spirit of North America Playing Cards
Geniet, maar drink met mate
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854023204
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ambachtelijk bier speelkaarten Bicycle
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.