Anne Stokes Steampunk Bicycle Playing Cards


Anne Stokes is één van de beste fantasy artiesten en gothic illustrators ter wereld. Anne Stokes heeft elk van deze magische speelkaarten in dit exclusieve kaartspel in Steampunk stijl ontworpen: de Anne Stokes Steampunk Bicycle playing cards.

Geen voorraad meer
 

Anne Stokes Steampunk Bicycle Playing Cards

Deze Steampunk Bicycle speelkaarten hebben prachtige illustraties van de wereldberoemde fantasy artiest Anne Stokes en maken onderdeel uit van de Anne Stoke collectie. Anne Stokes wordt beschouwd als één van de beste fantasy en gothic illustrators ter wereld. In dit magische kaartspel van Anne Stokes is alles mechanisch met dieren en karakters in Steampunk stijl. De achterkant van deze Anne Stokes Steampunk Bicycle playing cards zijn voorzien van een afbeelding van een uurwerkmechanisme en het Anne Stokes collection logo in het midden van de speelkaarten.

54 Poker formaat Bicycle playing cards + 2 Jokers allemaal geïllustreerd door fantasie kunstenares Anne Stokes, geprint in de USA op premium karton en afgewerkt met een klassieke air-cushion finish.

Bicycle Anne Stokes Steampunk Playing Cards
Anne Stokes Collection
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854022313
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Anne Stokes Steampunk Bicycle Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.