Antler Playing Cards Tobacco Brown


De Antler Playing Cards Tobacco Brown van Dan and Dave zijn luxe speelkaarten voorzien van herten, geweien en bootsen het weelderige bos na van Yosemite National Park.

Geen voorraad meer
 

Antler Playing Cards Tobacco Brown

Geboren uit de wilde bossen, glooiende heuvels en met sneeuw bedekte bergen van Noord-Californië, Antler Playing Cards belichamen de majestueuze schoonheid van het buitenleven.

Het Tobacco Brown achterontwerp staan twee buck twins herten die zijn ingekapseld in prachtige bloesems die het weelderige bos van Yosemite National Park nabootsen. The Ace of Spades heeft een nobele hert met kruidachtige versieringen die zijn waardige gewei bekronen en op beide jokers staat de naam Antler playing cards Dan and Dave approved. Het speelkaarten doosje is boekdruk gedrukt op premium ambachtelijke papier met folie accenten en sculpturale reliëfdruk.

Elk Antler deck ligt lekker in de hand, maar we moedigen je aan ze evenzeer te omarmen vanwege hun uitstekende kwaliteit als voor het gevoel van avontuur dat ze inspireren. Deze Antler playing cards zijn net zo perfect voor formele prestaties als voor een avond genieten van een kaartspelletje rond het kampvuur.

Dit pak speelkaarten van Dan and Dave heeft 56 poker size kaarten gemaakt van karton en wordt geleverd inclusief twee jokers en één gaff kaart, een double backer. De Antler Playing Cards Tobacco Brown zijn met precisie gedrukt door The United States Playing Card Company met het Dan and Dave trademark, de dunne card stock en voorzien van een eersteklas afwerking voor superieure kwaliteit.

Antler Playing Cards Tobacco Brown
Gentleman Playing Cards
© 2017, Dan and Dave Industries
Designed by Tom Lane
The United States Playing Card Company
Made in the U.S.A.

Meer informatie
Merk Dan and Dave
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Antler Playing Cards Tobacco Brown
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.