Art of Cardistry Speelkaarten


Eén van de mooiste kaartspellen voor cardistry met custom speelkaarten van de eerste tot de laatste speelkaart. Dit kaartspel, de Art of Cardistry speelkaarten is zeker één van de meest verwachte decks speelkaarten van 2017. De Art of Cardistry speelkaarten zijn in een beperkte oplage gedrukt en wij zijn er zeker van dat dit cardistry kaartspel binnenkort uitverkocht is. Dus bestel dit Art of Cardistry deck vandaag nog in de winkel ... voordat het te laat is!

Geen voorraad meer
 

Art of Cardistry Speelkaarten

Sinds dit kaartspel de Art of Cardistry voor het eerst gepresenteerd werd op de internationale Cardistry conventie in Blackpool in Engeland, werden de geruchten verspreid over dit cardistry kaartspel. Vele kaart magicians en cardists hebben gewacht om dit fantastische deck Art of Cardistry playing cards in handen te krijgen. Uiteindelijk zijn hier dan de prachtige "Art of Cardistry" speelkaarten gedrukt in een beperkte oplage door de USPCC en geproduceerd en gedistribueerd door de Bocopo Playing Card Company. 54 kartonnen poker size speelkaarten van de United States Playing Cards Company inclusief 2 jokers.

Art of Cardistry Playing Cards
Bocopo Playing Card Company
Made by USPCC in the USA

Meer informatie
Merk Bocopo Playing Cards
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Art of Cardistry Speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.