Art of Play Jungle speelkaarten


Alle custom geïllustreerde speelkaarten van dit Art of Play Jungle deck bevatten iconische flora en fauna uit de Zulu wildernis. Apen, papegaaien en jungle katten lopen in het wild door dit jungle kaartspel van Art of Play.

Nu te koop bij speelkaarten winkel deze schitterende Art of Play Jungle speelkaarten!

Geen voorraad meer
 

Art of Play Jungle speelkaarten

Barstensvol levendige kleuren en ruwe dier magnetisme, werd het wilde ontwerp van deze Art of Play Jungle speelkaarten geïnspireerd op de weelderige jungles van Afrika. De jungle speelkaarten doosjes zijn gedrukt op een antieke Heidelberg boekdruk om de kleuren een vintage "gewassen" look te geven die de opvallende graphics complimenten.

Over de ontwerper MUTI
MUTI is een creatieve studio opgericht in 2011, gevestigd in de stad Kaapstad in Zuid-Afrika. Ze zijn een toegewijd team van illustratoren en ontwerpers die gepassioneerd zijn over het produceren van originele en inspirerende kunstwerken, van letteren tot iconen en van digitaal schilderen tot animatie.

Art of Play Jungle Playing Cards
Ontworpen door MUTI in Zuid-Afrika
Made in USA

Meer informatie
Merk Art of Play
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Art of Play Jungle speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.