Nieuw

Avengers playing cards red


Marvel's The Avengers speelkaarten Red Edition, met al jouw favoriete helden - nu in een krachtige rode uitvoering! Van Iron Man tot Spider-Man, Black Panther, Captain America, Hawkeye, Thor en Hulk! Premium speelkaarten van theory11 geïnspireerd op The Infinity Saga van Marvel Studios.

Een verbluffende viering van de Infinity Saga, de AVENGERS Infinity Saga speelkaarten zijn het perfecte eerbetoon aan het Marvel Cinematic Universe. Van Iron Man tot de Avengers: Endgame, volg en ervaar de verhaallijn en de iconische momenten elke keer dat je deze rode Avengers speelkaarten in handen hebt.

Koop de Avengers playing cards red nu online in onze playing cards winkel!

Op voorraad
€ 10,95

Avengers playing cards red

Premium playing cards met al je favoriete helden - nu in een krachtige rode uitvoering! Gemaakt in Amerika. Stel je eigen team van Avengers samen elke keer dat de kaarten worden gepakt om te spelen en beleef de meest memorabele momenten van de iconische filmserie opnieuw.

Marvel Studios The Infinity Saga
Sinds het debuut van Iron Man in 2008, heeft het Marvel Cinematic Universe de harten en zielen van trouwe fans over de hele wereld geboeid. Volg de elfjarige reis van Marvel Studios The Infinity Saga en de avonturen van je favoriete helden aller tijden.

Bekijk de Infinity Saga van dichtbij in je hand
Het speelkaarten doosje is gewoon overweldigend. De stralende, rode folie glinstert en gloeit als de realiteitssteen in elke hoek. Compleet met goudfolie-accenten en nauwkeurig reliëf, het ultra-luxe kaartendoosje is echt representatief voor de legendarische Infinity Saga.

In het kaartdoosje geen detail over het hoofd gezien
De azen in dit kaartspel verwijzen naar personages als Doctor Strange, Vision, Winter Soldier en Gamora. En dit zou geen Avengers Infinity Saga deck zijn zonder een beetje onheil en evenwicht: Loki en Thanos maken hun aanwezigheid bekend op elke Joker!

Plaatjes speelkaarten met al je favoriete helden
Je favoriete personages komen tot leven! Thor en Hulk dragen hun Ragnarok-kleding, Hawkeye en Ronin delen de schijnwerpers (met een speciale verschijning van Ant-Man!), en Iron Man hanteert zijn eigen Nano Gauntlet - naast Captain Marvel, Black Panther, Spider-Man, Captain America en VEEL meer.

Deze Avengers playing cards red van theory11 hebben 56 poker size speelkaarten inclusief 2 Jokers + 2 Avengers advertentie kaarten geprint in de Verenigde Staten van America door de USPC op FSC-gecertificeerd papier afkomstig van duurzame bossen, plantaardige inkten en zetmeelhoudende laminaten.

Marvel StudiosAvengers Red Edition Playing Cards
Premium Playing Cards
Produced by theory11
© 2021 MARVEL
Made in USA

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Avengers playing cards red
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.