Banksy speelkaarten Piatnik


De kunstwerken van Banksy zijn veelbesproken, op deze Banksy speelkaarten vind je een aantal van zijn beste werken. Een prachtig kaart cadeau met iconische kunst, speciaal voor street art liefhebbers en speelkaarten verzamelaars.

Op voorraad
€ 6,85

Banksy speelkaarten Piatnik

Sinds 1824 maakt Piatnik in Wenen in Oostenrijk speelkaarten van hoge kwaliteit. De Banksy speelkaarten met poker afmetingen zijn gemaakt door Piatnik van karton met 2 standaard indexen. Deze verzamel speelkaarten van Banksy zijn voorzien van 54 unieke beelden van iconische street art kunstwerken van Banksy. Op elke speelkaart vind je een andere muurschilderingen, prent of kunstwerk van Banksy. Dit Banksy kaartspel met iconische werk van street art kunstenaar Banksy is nu online te koop bij speelkaartenwinkel.nl en wordt geleverd in een kartonnen doosje.

Over de kunstenaar Banksy
De straatkunst van Banksy is graffiti op zijn best. Sinds het begin van de jaren '90 houdt de kunstwereld al bezig, wie of wat Banksy is? Banksy is het pseudoniem van een Britse kunstenaar die bekend staat om zijn controversiële kunst, wiens geestige sociale commentaar, intrigerende anonimiteit en guerrilla methoden hem wereldwijd roem brachten. De provocerende werken van de Britse straatkunstenaar Banksy hebben een internationale reputatie. Eén ding is zeker, de iconische kunstwerken van street art kunstenaar Banksy zijn altijd spraakmakend!

Banksy Playing Cards
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1652
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Grijs
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890165214
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Banksy speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.