Bicycle 52 Proof Playing Cards


Deze Bicycle 52 Proof playing cards komen uit de prohibition collectie van de Ellusionist Playing Card Company opgericht in 1902.

Prachtige art deco speelkaarten met als thema de bourbon Amerikaanse whiskey en de drooglegging in Amerika in 1920.

Op voorraad
Slechts 4 over
€ 9,95

Bicycle 52 Proof Playing Cards

Whisky is net zo Amerikaans als appeltaart. De eik op de voorkant van het kaartdoosje en op de zegel is een symbool van het rijpingsproces van fijne bourbon, gerijpt in verkoolde eiken vaten om de uitgesproken rokerige smaak te ontwikkelen. Dit eiken motief kom je door heel het Bicycle 52 Proof playing cards deck tegen, van de schoppenaas tot aan het ontwerp van de achterkant van deze prachtige Ellusionist playing cards. Terwijl bars vóór de drooglegging voornamelijk het domeinen van mannen waren, gingen in de jaren 1920 veel vrouwen naar speakeasies in hun beste kleding. Bicycle en the Ellusionist Playing Card Company hebben inspiratie gehaald uit afbeeldingen uit die tijd om de prachtige art deco speelkaarten te ontwerpen, de art deco was toen erg in zwang.

56 Bicycle speelkaarten met 2 jokers in poker size, geprint op karton door Bicycle in de Verenigde Staten van Amerika en afgewerkt met een air-cushion finish.

Bicycle 52 Proof Playing Cards
Prohibition Collection
The Ellusionist Playing Cards Company
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle 52 Proof Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.