Bicycle Amerikaanse vlag speelkaarten


Deze Amerikaanse speelkaarten weerspiegelen de geest van Amerika door majestueuze beelden die op de achterkant van de speelkaarten, op de azen en op de jokers staan. Spot de sterren en strepen op dit kaartspel en laat je Amerikaanse trots zien.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Amerikaanse vlag speelkaarten

Bicycle Amerikaanse vlag speelkaarten, Bicycle kaarten worden sinds 1885 gemaakt in Amerika. Een hele nieuwe manier om je patriottisme te tonen. Bicycle is een iconisch Amerikaans merk dat al meer dan 130 jaar met trots in de VS worden gemaakt. Het Bicycle Amerikaanse vlag deck viert één van Amerika's meest gekoesterde symbolen, oude glorie. Deze speelkaarten zijn met de hand geïllustreerd door ontwerper Pete Thomas van de The American Playing Company, waarvan de passie voor de geschiedenis en de traditie van de illustratie is geïllustreerd in dit unieke deck speelkaarten. 52 Bicycle speelkaarten geprint in de USA op premium karton + 2 jokers en afgewerkt met een klassieke air-cushion finish.

Bicycle American Flag Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE MADE IN USA SINCE 1885

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Wit
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Amerikaanse vlag speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.