Nieuw-19.8%

Bicycle Angels speelkaarten


Met het Bicycle Angels speelkaarten project wilden de makers hulde brengen aan de kracht, de moed, de vasthoudendheid en het verzamelen van al het medische personeel dat zich dagelijks inzet om het leven over de hele wereld te ondersteunen. Een project gewijd aan degenen die hoe dan ook levens redden, een pak speelkaarten om hen te bedanken.

VOOR DE VERZAMELAARS, DE SPELERS, DE GOOCHELAARS, OM DANKBAAR TE ZIJN OF TE ONTHOUDEN, OM BEDANKT TE ZEGGEN OF OM TE STEUNEN ...

Op voorraad
Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 14,90

Bicycle Angels speelkaarten

Dit Bicycle Angels speelkaarten deck is een kaartspel dat is ontworpen voor zowel de verzamelaars, de spelers als de magicians. Een kaartspel om je te bedanken, te ondersteunen en vreugde te brengen. Uitzonderlijk gemaakt, het vormt de kern van jouw volgende feest met vrienden. Als je een goochelaar bent, past het ontwerp perfect bij optredens voor doktoren, verpleegsters, ziekenhuismagie, thema-avonden ...

EEN UNIEK ONTWERP
Angels is een deck speelkaarten naar de beeltenis van al het medische personeel. Het idee was om dicht bij de Bicycle® kaartontwerpen te blijven en er unieke medische accenten aan toe te voegen. Toegegeven, een contextueel ontwerp, maar zeker tijdloos. Een kaartspel en een naam om je te bedanken en dat we ze ook niet zullen vergeten. Een ontwerp van de Fransmans Jean-Charles Briand.

HET MEDISCH PICTOGRAM
Geïnspireerd door Athena's kracht en Mariannes gevoel van vrijheid (symbool van de Franse republiek), belichaamt dit icoon al het medische personeel en hun moed, zelfs in de moeilijkste tijden van onze geschiedenis. Getekend met een verpleeg kap, een stethoscoop en gekroond met engelenvleugels - ze staat in het middelpunt van de gezondheidszorg en bedankt al deze alledaagse engelen, die maar al te vaak worden vergeten. Met haar onverschrokken gezicht inspireert en geeft ze vertrouwen aan de volgende generaties, en belooft ze een toekomst waarin vrijheid en vertrouwen elkaar kunnen ontmoeten.

DE PLAATJES SPEELKAARTEN
Gebaseerd op het klassieke Amerikaanse pokerontwerp, hebben ze accessoires en accenten toegevoegd aan alle plaatjes speelkaarten. In elke piep vind je een elektrocardiogram golf, een teken van onze goede gezondheid! Elk gezicht draagt ook een gemakkelijk herkenbaar accessoire zoals een stethoscoop, een injectiespuit, een scalpel of zelfs een klassieke caduceus, het internationale symbool van het medicijn.

DE AZEN
Vaak de beste kaarten in een kaartspel, elke aas is volledig opnieuw uitgevonden, opnieuw ontworpen. In de handen van Jean-Charles Briand werd de schoppenaas een (vrij grote) naald, de ruitenaas een medisch kruis, de schoppenaas een kleine engel. De harten aas werd logischerwijs afgebeeld met een elektrocardiogram golf, en hij klopt!

DE JOKERS
Internationaal symbool van genezing en geneeskunde, de staf van Asclepius, een met slangen verstrengelde roede die wordt gehanteerd door de Griekse god Asclepius, is onze keuze geweest om de grappenmakers te ontwerpen. Bekroond met een spiegel, symbool van zorg, verwijst het naar alle doktoren en verpleegsters die vechten om hun patiënten te redden. Samen met vleugels zijn al deze symbolen geïmplementeerd in één letter.

DE ACHTERKANTEN
Duik in een universum vol kracht en wijsheid, samen met ons medische icoon. Je vindt haar over de hele rug en je zult zelfs andere symbolen kunnen ontdekken, zoals onze caduceus, discrete elektrocardiogram golven en medische kruisen. De verpleegster kap is rood getint, wat iets speciaals toevoegt aan het diepe oceaanblauw.

EEN NAAM OM RESPECT TE TONEN
Engelen - Dit is de naam die ze wilden geven aan al diegenen die hebben gevochten, nog steeds en willen, dag of nacht zonder uitstel om ons te helpen, te helpen en te behandelen. Verpleegkundigen, artsen, assistent-verpleegkundigen, ambulancechauffeurs, brancarddragers, radiologen, Eerste hulp, chirurgen, psychologen en meer in het algemeen al het medisch en medisch personeel, waarop we kunnen rekenen, ongeacht de omstandigheden.

De Bicycle Angels speelkaarten hebben 56 poker size speelkaarten, ontworpen door de Franse designer Jean-Charles Briand en geprint in de Verenigde Staten door de United States Playing Card Company. Deze Bicycle Angels playing cards zijn afgewerkt met een Air-Cushion Finish zodat deze Bicycle speelkaarten makkelijk schudden en optimaal presteren. Het Bicycle Angels deck wordt geleverd met 2 unieke Jokers en 2 extra kaarten: één met het Angels logo en één blanco om te gebruiken in je goocheltrucs.

Bicycle Angels Playing Cards
Created & Produced by BIGMAGIE
Designed by Jean-Charles Briand
©2020. The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Angels speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: