-20.01%

Bicycle Archangels Deck


Deze aartsengelen speelkaarten illustreren een epische veldslag tussen engelen en demonen. Deze met de hand geïllustreerde Archangels speelkaarten met mythologische ontwerpen plaatsen de thema's van goed en kwaad naast elkaar. Een nieuw niveau met een zeer gedetailleerd speelkaarten ontwerp.

Het Bicycle Archangels Deck is geproduceerd door theory11, ontworpen door Tom Lane in het Verenigd Koninkrijk en gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika door USPCC.

Op voorraad
Speciale prijs € 11,99 Normale prijs € 14,99

Bicycle Archangels Deck

Geïnspireerd door mythologie en geïllustreerd met de hand, vertegenwoordigt het Bicycle Archangels deck een nieuw niveau met een elegant ontwerp van deze Archangels speelkaarten. Het ontwerp werd geproduceerd door theory11 in Amerika en geïllustreerd door Tom Lane in het Verenigd Koninkrijk. Het speelkaarten ontwerp zelf vereiste zes maanden de tijd, om al deze zeer gedetailleerde pen en inkt tekeningen te maken. Het ontwerp aan de achterzijde van deze aartsengelen speelkaarten is het kroonjuweel van dit Archangels Deck. Van hoe dichterbij je kijkt, hoe meer details je zult vinden. Het Bicycle Archangels Deck toont een combinatie van goed en kwaad, duisternis en licht, dag en nacht, engelen en demonen. De Bicycle Archangels playing cards bevatten originele kunstwerken op de schoppenaas, jokers, achterkanten van de kaarten en op het doosje. Het doosje van dit Bicycle Deck is in reliëf gedrukt en is geaccentueerd met goudfolie voor een majestueuze afwerking.

Dit Bicycle Archangels Deck heeft 56 poker size speelkaarten inclusief 2 jokers en is Eco-vriendelijk geprint op FSC-gecertificeerd papier en is afgewerkt met een klassieke Air-Cushion ™ Finish zoals je van Bicycle cards gewend bent.

Bicycle® Archangels Playing Cards
Produced by theory11
Designed by Tom Lane
© 2017 The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Wit
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 7434016989982
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Archangels Deck
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.