-42.72%

Bicycle Aurora speelkaarten


Bicycle Aurora playing cards, hier komt de zon!

Bicycle Aurora speelkaarten, de rijke gouden court cards vertegenwoordigen een zonsopgang in dit prachtige Bicycle deck!

Op voorraad
Speciale prijs € 7,99 Normale prijs € 13,95

Bicycle Aurora speelkaarten

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom Bicycle Aurora speelkaarten zijn genoemd naar het Latijnse woord voor “Ochtend”. Met hun rijke gouden court cards die de zonsopgang voorstellen, zilveren inkt die op de cijferkaarten worden gebruikt om de avond te symboliseren en de ingewikkelde card backs van despeelkaarten die een prachtige voorstelling van de zon geven. Dit Bicycle Aurora deck is voorzien van een gouden en zilveren folie gestempelde tuck case en elke kaart is bedrukt met metallic inkten. Dit maakt dit Bicycle deck van Collectable Playing Cards een geweldig display deck met een unieke aantrekkingskracht voor elke kaartcollectie. Het artwork en de custom pips van deze Bicycle Aurora playing cards zijn geïllustreerd door Johnny Whaam.

Het Bicycle Aurora deck heeft 56 poker size playing cards inclusief 2 Jokers + 1 advertentie kaart en 1 double back gaff kaart die geprint zijn door de United States Playing Card Company op premium Bicycle® brand cardstock en afgewerkt met de klassieke Air-Cushion™ finish van Bicycle voor easy shuffling en optimale prestaties.

Bicycle® Aurora Playing Cards
Collectable Playing Cards
Illustrated by Johnny Whaam
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Goud
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Aurora speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.