Bicycle Black Ghost Second Edition Playing Cards


Deze schitterende magic speelkaarten, de Bicycle Black Ghost Second Edition Playing Cards zijn nu te koop in de magic shop van Speelkaartenwinkel.nl.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Black Ghost Second Edition Playing Cards

Het originele Black Ghost deck van Bicycle speelkaarten kwam niet op de markt behalve door privé verkoop. Het werd door The Ellusionist Playing Cards Company alleen gebruikt voor speciale promoties en werd cadeau gegeven aan magic professionals zoals: Banachek, David Blaine, Garcia en anderen. Op eBay gingen de originele Bicycle Black Ghost playing cards gemakkelijk voor wel $450 over de digitale toonbank. Nu, na herhaalde verzoeken om dit Bicycle Black Ghost deck (meer naar gevraagd dan welk deck dan ook van Ellusionist), brengt The Ellusionist Playing Cards Company een verbeterde 2de editie van deze mega hit uit.

Het Bicycle Black Ghost second edition deck heeft 56 poker size speelkaarten en is erg geschikt voor fanning. De twee Jokers zijn kunstwerken op zich en bevatten een schoppen boer die gebruikt kan worden met een Shapeshifter of een Erdnase change. Ook wordt er één gaffed card, een double backer meegeleverd. Deze Bicycle Black Ghost Second Edition playing cards zijn geprint op luxe karton door Bicycle in de Verenigde Staten van Amerika en afgewerkt met een air-cushion finish zoals je van Bicyclecards gewend bent.

Bicycle Black Ghost Second Edition Playing Cards
The Ellusionist Playing Cards Company
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Black Ghost Second Edition Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.