Bicycle Black Magic Playing Cards


De Bicycle Black Magic playing cards zijn een andere geweldige samenwerking tussen Shapeshifters en Max Playing Cards.

Deze Bicycle Zwarte magie speelkaarten zijn gedrukt door USPCC en gedistribueerd door Gambler’s Warehouse.

Op voorraad
€ 12,95

Bicycle Black Magic Playing Cards

Twee krachten confronteren elkaar en balanceren tegelijkertijd het universum: GOED en KWAAD. Van oudsher wordt de Zwarte magie begrepen als de magie van het kwaad, gebruikt voor verachtelijke doeleinden. Maar we weten allemaal dat het niet nodig is om deze magie te gebruiken om kwaad te doen. Het kwaad omringt ons elke dag. Conflicten, intolerantie, egoïsme ... maken deel uit van een steeds gespannener en zelfvernietigende menselijke toestand.

Na de krachten te hebben gebundeld in het Bicycle Syndicate deck, besloten Shape Shifters en Max Playing Cards opnieuw samen te werken in een deck dat een andere dualiteit liet zien, die van goed en kwaad, waarin ideeën samensmelten die hun passie voor speelkaarten en design en een reflectie op het leven zelf zouden vertegenwoordigen. Zo zijn de Bicycle Black Magic playing cards tot stand gekomen, een Bicycle deck dat zich herinnert dat de krachten van het kwaad met magie en met hoop moeten worden bestreden. Gambler’s Warehouse uit Las Vegas, Nevada in de USA is trots om dit nieuwe Bicycle kaartspel te presenteren, het resultaat van de fantastische samenwerking tussen twee gepassioneerde speelkaarten ontwerpers: SHAPESHIFTERS en MAX PLAYING CARDS. Het beste van twee werelden is opnieuw gecombineerd in dit Bicycle magic deck vol positieve energie. Verschillende grafische technieken in 2D en 3D zijn gecombineerd om iets unieks te creëren. Dit Bicycle Black Magic deck vertelt over zijn eigen inspiratie door middel van een sprookje. De achterkant van deze magische speelkaarten combineert uitgebreide middeleeuwse elementen in kronkelige vormen en ingewikkelde geometrieën om een perfecte harmonie te bereiken. De azen en Jokers volgen de esthetiek van het back design, met uitgewerkte patronen die symbolen vermengen met geometrische vormen die pure magie zijn.

Deze Bicycle Black Magic playing cards hebben 56 poker formaat speelkaarten inclusief 2 Jokers + 1 specialty card en 1 double back gaff card die geprint zijn door de United States Playing Card Company op Bicycle karton en afgewerkt met de klassieke Air-Cushion ™ finish van Bicycle voor optimale prestaties.

Bicycle Black Magic Playing Cards
Distributed by Gambler’s Warehouse
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Black Magic Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.