Nieuw

Bicycle Botanica speelkaarten


Bicycle Botanica speelkaarten, playing cards met botanisch themaontwerp en tijdloze esthetiek.

Premium design speelkaarten, dit Bicycle Botanica deck is een showstopper die zal opvallen in je playing card collectie. Geschikt voor elk kaartspel of als decoratief stuk in je huis wanneer het niet wordt gebruikt, bestel het jouwe nu online bij Nederlands #1 speelkaartenwinkel!

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Botanica speelkaarten

Botanica van Bicycle speelkaarten heeft een prachtig rijke koperfolie om het ontwerp met een botanisch thema te accentueren met een tijdloze esthetiek. Deze unieke speelkaarten is geïnspireerd op de elegante, natuurlijke vormen in een bloeiende tuin. Dit Bicycle kaartendeck is een must-have voor iedereen die op zoek is naar unieke, premium speelkaarten die perfect in de hand liggen, op tafel liggen en als decoratief accent wanneer ze niet worden gebruikt. Verstop deze schoonheden niet in de keukenla!

De Bicycle Botanica speelkaarten hebben 56 poker size playing cards gedrukt op Premium Bicycle® Brand Cardstock, het legendarische kaartkarton van Bicycle dat geweldige prestaties en duurzaamheid biedt. Bedrukt met niet-giftige, plantaardige inkten om de impact op het milieu te beperken en de veiligheid van de consument te waarborgen. Deze Bicycle speelkaarten Botanica zijn gemaakt in de Verenigde Staten, met trots geproduceerd in Erlanger, Kentucky door The United States Playing Card Company. De Bicycle Botanica decks zijn volledig recyclebare speelkaarten, alle playing cards in de doos zijn volledig recyclebaar en gemaakt van duurzaam beboste FSC-gecertificeerde papiervezels. Het Bicycle Botanica deck wordt geleverd met 2 Jokers en 1 double back gaff kaart + 1 Bicycle advertentiekaart.

Bicycle Botanica Playing Cards
Bicycle vertrouwd sinds 1885
©2021. The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Goud
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Botanica speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: