Nieuw

Bicycle Brosmind's Four Gangs speelkaarten


De Bicycle Brosmind speelkaarten zijn echt uniek en zorgen voor een leuk gesprek aan de kaarttafel!

The Bicycle Brosmind's Four Gangs speelkaarten zijn echt uniek en toch perfect speelbaar blijven voor pokeren, blackjack en andere kaartspellen! Een winnende combinatie van fantasie humor verpakt in een unieke stijl!

Op voorraad
€ 7,99

Bicycle Brosmind's Four Gangs speelkaarten

Ontworpen door de artiesten van de Spaanse ontwerpstudio Brosmind, hebben deze trippy Bicycle speelkaarten een volledig custom premium design met 56 unieke speelkaarten, elk met een andere illustratie. Voor Brosmind’s tweede samenwerking met Bicycle presenteert Brosmind je Four Gangs: The Helmets, Bubblegum, Patch Girls en Los Matematicos! Elke bende is uitgerust met een speciale set vaardigheden om met elkaar te vechten, dus wees voorzichtig om niet in hun weg te lopen of je kunt jezelf te slim af zijn met IQ-verhogende helmen, vast komen te zitten in een kleverige bubblegum puinhoop, een schop onder je kont krijgen van pure vrouwelijke coolheid, of teruggebracht worden tot louter wiskundige cijfers! Breng jouw kaartavond naar een hoger niveau, zo leuk voor poker, black jack, rummy, toepen, hartenjagen en meer.

Heb je Brosmind gezien?
In wat waarschijnlijk een wereldprimeur is, Brosmind, ook wel bekend als Juan en Alejandro Mingarro, zijn ontvoerd door hun eigen creaties, in een verrassende beweging schakelden de Four Gang hun makers in tijdens de laatste fase van de productie van dit spel kaarten. Er werd een losgeldbriefje ingediend waarin $50 werd geëist, maar niemand was bereid om voor dat geld te betalen voor de vrijlating van de broers. Een geschil over wat ze nu gaan doen heeft geleid tot een oorlog tussen de vier bendes, die elk hun speciale vaardigheden gebruiken om tegen elkaar te vechten: bubblegum, blazende handen, IQ boosting helmen, kick ass patch girl attitude en wiskundig super-humor. Als je dit ziet, moet je uiterst voorzichtig zijn! Heb je informatie over de verblijfplaats van Brosmind ga dan naar de website van Brosmind.

De Bicycle Brosmind speelkaarten hebben 56 unieke kaarten, ontworpen door het Spaanse kunstcollectief Brosmind. Deze Brosmind's Four Gangs speelkaarten worden op pokerformaat gemaakt door USPCC in de Verenigde Staten. De Brosmind kaarten zijn volledig recyclebare speelkaarten en zijn bedrukt met niet-giftige, plantaardige inkten. Het Bicycle Four Gangs kaartspel wordt geleverd met 2 Jokers en 1 double back gaff card + 1 Brosmind kaart.

Bicycle Brosmind's Four Gangs Playing Cards
©2020. The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Roze
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Brosmind's Four Gangs speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.