Nieuw

Bicycle Canasta games double deck speelkaarten


Bicycle Canasta Games, een favoriet voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Eenvoudig te leren basis Canasta, Canasta-kaartspel met 108 kaarten binnenin! Puntenwaarde op elke kaart.

Dit Bicycle Canasta games double deck speelkaarten bevat alles wat je nodig hebt om "erop uit te gaan" en je vrienden te verslaan met het kaartspel Canasta.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Canasta games double deck speelkaarten

Deze Bicycle Canasta set heeft unieke speelkaarten met puntwaarden op elke kaart, plus highlights op WILD kaarten. Canasta spellen spelen snel en zitten vol spannende wendingen. Spelers proberen combinaties te maken van 7 kaarten van dezelfde waarde, en "uitgaan" door alle kaarten in hun hand te spelen en weg te gooien. De set bevat Canasta spelregels (inclusief basis Canasta en zeven populaire variaties) en een kaartspel met 108 speelkaarten met Bicycle Brand Fan Back kaarten, voor het eerst geïntroduceerd in 1894.

Bicycle Canasta Games komt inclusief spelregels en een Canasta-kaartspel met 108 kaarten met puntwaarden op elke kaart en highlights op de wild cards. De Bicycle Canasta set heeft 2 x 56 speelkaarten in standaardformaat (poker size) geproduceerd door USPCC in de Verenigde Staten. Elk Canasta kaartspel wordt geleverd met 2 Bicycle reclame speelkaarten + 2 Jokers en de Bicycle Canasta kaarten zijn afgewerkt met een air-cushion finish.

Bicycle Canasta Playing Cards
VERTROUWD SINDS 1885
The U.S. Playing Card Company
Made in the USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Canasta games double deck speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: