Bicycle Chainless Playing Cards Blue


Bicycle playing cards kopen? Met deze Bicycle Chainless playing cards blue vier je een echte Bicycle card classics.

Op voorraad
Slechts 8 over
€ 6,50

Bicycle Chainless Playing Cards Blue

Deze Bicycle playing cards zijn klassiekers; unieke en archetypische ontwerpen uit een tijdperk van eenvoudig, fun en elegant design. Interessant om te zien dat de ketting een integraal onderdeel van fietsen is gebleven sinds ze populair werden en het is pas de laatste 5 jaar dat grote bedrijven zijn gaan experimenteren met riemaandrijvingen en intern aangedreven kettingloze fietsen.

Bicycle Chainless Back
Het back ontwerp van de Bicycle Chainless speelkaarten, oorspronkelijk gelabeld als #18, geïntroduceerd in 1899 en in 1917 werd de productie van deze playing cards stopgezet. Deze Bicycle Chainless playing cards waren bedoeld om de technologische vooruitgang te vieren die op fietsen rond de eeuwwisseling werd gemaakt.

De tuck case van de Bicycle Chainless playing cards
Het ontwerp van het kaartendoosje van dit Bicycle deck is geïnspireerd op de achterkant van de allereerste Bicycle merk productverpakking. Origineel gedrukt in 1885, het merk Bicycle® is een Amerikaans icoon geworden en viert 130 jaar onafgebroken productie in 2015. Dit Bicycle Chainless deck kenmerkt zich door een vellum tuck stock en reliëf elementen in het speelkaarten doosje.

Het sluitingszegel van het Bicycle Chainless deck
Een unieke verzegeling van een belastingzegel vind je op het Bicycle Chainless speelkaarten doosje, die het begin markeert van de geschiedenis van USPCC en de activiteiten van de Russell & Morgan Co.

Dit Bicycle Chainless deck heeft 56 poker formaat speelkaarten, inclusief 2 jokers + 2 advertentie speelkaarten die geprint zijn op premium Bicycle karton en afgewerkt met de klassieke Air-Cushion ™ finish van Bicycle voor optimale prestaties.

Bicycle Chainless Playing Cards
United States Printing Company Russell & Morgan Factories
The United States Playing Card Company
Made in U.S.A.

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Chainless Playing Cards Blue
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.