-24.81%

Bicycle Chic Gaff Playing Cards Blue


Dit is een geweldig gaff deck van Bicycle cards, het wordt geleverd met onder andere de ESP cards en vier LOVE letters op de indexen.

Deze Bicycle Chic gaff playing cards blue zijn volledige collectie van speciale truc speelkaarten die ontworpen zijn om rustig in je standaard Bicycle rider back deck blauw te passen. Deze gaff playing cards van Bicycle bevat meer dan 30+ effecten en een instructievideo van meer dan 10 minuten.

Op voorraad
Speciale prijs € 15,00 Normale prijs € 19,95

Bicycle Chic Gaff Playing Cards Blue

Deze Bicycle Edition is een ontwerp dat speciaal voor goochelaars is gemaakt, omdat het alle kaartcombinaties bevat die je mogelijk nodig hebt voor de basis magictrucs. Ruimtebesparend en kostenbesparend! De premium kwaliteit van het papier staat garant voor een uitstekend gevoel en duurzaamheid, waardoor het het perfecte magic deck is voor elke goochelshow.

Dit Bicycle gaff deck bevat meer dan 30 mogelijke visuele magische effecten, waaronder de bekende Three Card Monte, Royal Flush, vanish pack, etc. Vervolgens hebben ze van de Bocopo playing card company er nog een aantal prop cards aan toegevoegd die een visuele impact kunnen hebben zoals: een smoke card, fuzzy card, QR code card, etc. Er zijn ook enkele innovatieve effecten in dit Bicycle Chic Gaff playing cards blue. Bijvoorbeeld een roos kaart, drie verschillende coin cards, een vlinder speelkaart, enz. Daarnaast zijn er een aantal playing cards zonder speciale effecten, maar die vaak gebruikt worden bij kaarttrucs zoals: een vraagteken speelkaart, een pijlkaart, ESP kaarten en ga zo maar door.

Het Bicycle Chic Gaff Deck heeft 56 playing cards in poker size geprint door USPCC op karton, voorzien van een Bicycle Rider back design en afgewerkt met de legendarische Air-Cushion Finish van Bicycle.

Bicycle Chic Gaff Playing Cards by Bocopo
®2019 The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Gaff Deck
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Chic Gaff Playing Cards Blue
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.