-24.81%

Bicycle Chic Gaff Playing Cards Red

Dit is een geweldig gaff deck, het wordt geleverd met onder andere de ESP kaarten en vier LOVE letters op de indexen.

Deze Bicycle Chic gaff playing cards red zijn volledige collectie van speciale truc kaarten die ontworpen zijn om rustig in je normale Bicycle rider back deck rood te passen. Dit Bicycle gaff deck bevat meer dan 30+ effecten en een instructievideo van meer dan 10 minuten.

Op voorraad
Slechts 6 over
Speciale prijs € 15,00 Normale prijs € 19,95

Bicycle Chic Gaff Playing Cards Red

Deze Bicycle Edition is een design dat speciaal voor magicians is gemaakt, omdat het alle kaartcombinaties bevat die je mogelijk nodig hebt voor de basis goocheltrucs. Ruimtebesparend en kostenbesparend! De premium kwaliteit van het papier staat garant voor een uitstekend gevoel en duurzaamheid, waardoor het het perfecte magic deck is voor elke magic show.

Dit Bicycle gaff deck bevat meer dan 30 mogelijke visuele magische effecten, waaronder de bekende Three Card Monte, Royal Flush, vanish pack, etc. Vervolgens hebben ze van de Bocopo playing card company er nog een aantal prop cards aan toegevoegd die een visuele impact kunnen hebben zoals: een smoke card, fuzzy card, QR code card, etc. Er zijn ook enkele innovatieve effecten in dit Bicycle Chic Gaff playing cards red. Bijvoorbeeld een roos speelkaart, drie verschillende coin cards, een vlinderkaart, enz. Daarnaast zijn er een aantal speelkaarten zonder speciale effecten, maar die vaak gebruikt worden bij speelkaarten trucs zoals: een vraagteken speelkaart, een pijlkaart, ESP cards en ga zo maar door.

Het Bicycle Chic Gaff Deck heeft 56 speelkaarten in poker formaat gedrukt door de United States Playing Card Company op karton, voorzien van een Bicycle Rider back design en afgewerkt met de legendarische Air-Cushion Finish van Bicycle cards.

Bicycle Chic Gaff Playing Cards by Bocopo

®2019 The United States Playing Card Company

Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Gaff Deck
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Chic Gaff Playing Cards Red

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: