Bicycle Cinema Playing Cards


Bekijk echte live motion met deze Bicycle Cinema playing cards. Blader door de achterkant van deze bioscoop speelkaarten om een oude film countdown te bekijken! Deze Bicycle Cinema playing cards zijn mede mogelijk gemaakt door een crowdfundactie op Kickstarter.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Cinema Playing Cards

Deze bioscoop speelkaarten van Bicycle komen nu naar een theater bij jou in de buurt! De magie van de films zit nu in de palm van je handen en wat is het een genot? De look is geïnspireerd op de gouden eeuw van film, inclusief retrofilm, rollen, comfortabele rode zitplaatsen en projectoren. De Bicycle Cinema playing cards zijn een must have voor jouw speelkaarten collectie! Deze cinema kaarten hebben een klassieke geelachtige afwerking, gelaagd op een film strip. De cijfers en kaartsymbolen vermommen zich in de zijkanten van de speelkaarten. De genummerde kaarten hebben ook een vergeelde tint, en nummers en pips verduisteren ook in de zijkanten van de kaarten. De Jokers zijn klaar voor de show om met popcorn in de hand te beginnen - ben jij klaar?

52 poker size speelkaarten gedrukt door USPCC in de USA op karton + 2 Jokers afgewerkt met een air-cushion finish.

Bicycle Cinema Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 54 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Cinema Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: