Bicycle Dead Soul speelkaarten


Bicycle Dead Soul speelkaarten van TCC Playing Card Company, een pak speelkaarten met een sterke visuele impact!

Speelkaarten ontwerper Sam Hoyles heeft van april 2015 tot mei 2016 hard gewerkt aan dit deck. Gedurende deze tijd zijn er meer dan 100 wijzigingen aangebracht. Hier is het uiteindelijke resultaat: verwoestend!!!

Geen voorraad meer
 

Bicycle Dead Soul speelkaarten

Het Bicycle Dead Soul deck van TCC is ontworpen van 16/04/2015 tot 31/05/2016 door Sam Hayles, er waren meer dan 100 revisies nodig om ze helemaal goed te krijgen. Sam Hayles is een beroemde playing card designer in het Verenigd Koninkrijk en heeft vele uitstekende speelkaarten decks ontworpen, waaronder de Bicycle Karnival serie en de VOODOO speelkaarten. TCC playing cards hebben altijd al een speelkaart willen ontwerpen met een sterke visuele impact, daarom hebben ze de Bicycle Dead Soul speelkaarten gemaakt. Je zult versteld staan van de enge, maar soms humoristische details van deze speelkaarten.

Dit Bicycle Dead Soul deck van TCC Playing Cards Company uit Shen Zhen in China is geprint door USPCC in de USA op Bee stock in poker size. Deze TCC speelkaarten zijn voorzien van het Bicycle logo zodat deze kaarten extra interessant zijn om te verzamelen. De Bicycle Dead Soul speelkaarten hebben 54 verschillende en verbazingwekkend speciale ontwerpen voor card faces en hebben 2 reclamekaarten + 2 Jokers.

Bicycle Dead Soul Playing Cards
Designed by Sam Hayles
©2016 TCC Playing Card Co, Shen Zhen, China
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Dead Soul speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.