Bicycle Denim Playing Cards


Fashionistas opgelet! Ben jij ook zo gek op spijkerbroeken of jeans stof? Dan zijn deze Bicycle Denim playing cards echt iets voor jou! Het lijkt net of deze denim speelkaarten van Bicycle gemaakt zijn van echt spijkerstof.

Deze spijkerbroek speelkaarten zijn standaard Bicycle Rider Back kaarten met vervaagde markeringen tegen puur denim.

Op voorraad
Slechts 3 over
€ 11,95

Bicycle Denim Playing Cards

Denim is één van de meest duurzame, onverwoestbare kledingstukken ooit gemaakt. Het is voor de arbeiders die het niet erg vinden om vies te worden. Nu introduceert Bicycle speelkaarten de Bicycle Denim playing cards één van de meest ruige decks die vandaag op de markt te koop zijn. Deze spijkerstof speelkaarten zijn door Collectable Playing Cards gemaakt. Elk aspect van het Denim deck komt neer op de precieze details van een spijkerbroek, het is gewoon perfect!

Het Bicycle kaartdoosje heeft een achtergrond van pas gestreken denim met een lederen Bicycle patch die doet denken aan de iconische Levi's spijkerbroeken patch. Het lederen patchwork is ook te zien aan beide zijden en op de bovenkant van het doosje. De plaatjes speelkaarten zijn standaard met de vervaagde karakters en indexen. De Bicycle Denim playing cards hebben zeer nauwkeurige blauw- en roodtinten, die op de meeste denim materialen te zien zijn. De genummerde kaarten vloeien mooi samen met de rest van het spijkerbroeken kaartspel. De Ace of Spades op deze Denim speelkaarten biedt ook een lederen patch die opvalt in al zijn glorie. De Jokers zijn standaard voor Bicycle Rider Backs, maar zien eruit alsof ze doorweekt zijn in denim.

Dit Bicycle Denim deck heeft 56 speelkaarten in poker formaat inclusief 2 Jokers + 1 double backer gaff card allemaal geprint op premium Bicycle brand cardstock en afgewerkt met een klassieke Air-Cushion Finish.

Bicycle Denim Playing Cards
Designed by Juniardi Satyanagara
The United States Playing Card Company
Bicycle sinds 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Denim Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: