Bicycle Double Back speelkaarten blauw


Het Bicycle Double Back speelkaarten blauw is een volledige Bicycle kaartspel met double back standaard Bicycle speelkaarten. Het zijn Bicycle playing cards met dubbele achterkanten en er zijn dus geen face cards in dit deck.

Het Bicycle Double Back deck is perfect voor kaart goochelaars en het uitvoeren van close up card magic.

Op voorraad
€ 5,99

Bicycle Double Back speelkaarten blauw

Bicycle Double Back speelkaarten zijn Bicycle cards die aan beide zijden zijn bedrukt met het klassieke Bicycle Rider Back ontwerp en zijn uitsluitend bedoeld voor kaarttrucs. Deze Bicycle gimmick cards worden gebruikt voor verschillende speelkaarten trucs, zoals de two card monte. Dit Bicycle Double Back deck wordt gebruikt in combinatie met de standaard rode en blauw Bicycle kaarten, de rode en blauwe Bicycle Seconds en rode en blauwe Bicycle Rider Back playing cards.

Het Bicycle Double Back deck heeft 56 poker size Rider Back Design speelkaaren gemaakt door USPCC van karton en afgewerkt met de klassieke Bicycle Air-Cushion Finish. Bij deze Bicycle Double Back playing cards is de kleur aan beide zijden gelijk, namelijk blauw en blauw.

Bicycle Double Back Playing Cards
Bicycle Magic Deck
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Double Back
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Double Back speelkaarten blauw
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.