Bicycle Double Back speelkaarten rood


Het Bicycle Double Back speelkaarten rood is een volledige Bicycle deck met double back standaard Bicycle cards. Het zijn Bicycle speelkaarten met dubbele achterkanten en er zijn dus geen face cards in dit deck.

Het Bicycle Double Back deck is perfect voor kaart goochelaars en het uitvoeren van close up card magic.

Op voorraad
€ 5,95

Bicycle Double Back speelkaarten rood

Bicycle Double Back speelkaarten zijn Bicycle kaarten die aan beide zijden zijn bedrukt met het klassieke Bicycle Rider Back ontwerp en zijn uitsluitend bedoeld voor trucs met speelkaarten. Deze Bicycle gimmick kaarten worden gebruikt voor verschillende card magic trucs, zoals de two card monte. De Bicycle Double Back playing cards worden gebruikt in combinatie met de standaard rode en blauw Bicycle speelkaarten, de rode en blauwe Bicycle Seconds en rode en blauwe Bicycle Rider Back decks.

Het Bicycle Double Back deck heeft 56 poker size Rider Back Design playing cards gemaakt door de United States Playing Card Company van karton en afgewerkt met de klassieke Bicycle Air-Cushion Finish. Bij deze Bicycle Double Back speelkaarten is de kleur aan beide zijden gelijk, namelijk rood en rood.

Bicycle Double Back Playing Cards
Bicycle Magic Deck
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Double Back
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Double Back speelkaarten rood

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.