Bicycle Dragon Back kaarten rood


Het Dragon Back Deck, één van Bicycle’s meest ingewikkelde en unieke decks playing cards, die zeker niet mag ontbreken in speelkaarten collectie.

De Bicycle Dragon Back kaarten rood zijn direct uit voorraad te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Dragon Back kaarten rood

Hier is een nieuw speelkaarten deck van Bicycle met een Oosters tintje, de Bicycle Dragon Back kaarten rood. De Dragon Back kaarten hebben een schitterend kaartdoosje en op de achterkant van de kaarten een afbeeldingen van draken, een klassiek dier uit de Oosterse iconografie. De figuren hebben de kleuren die perfect bij de achterkant van dit Bicycle Dragon Back kaarten passen en de harten en ruiten zijn in een fel rode kleur geprint. Elk Bicycle Dragon Back Deck heeft in spiegelbeeld een ingewikkeld drakenontwerp op de achterkant van de speelkaarten met levendige rode kleuren. De 56 poker size speelkaarten van dit Bicycle Dragon Back kaartspel zijn door de United States Playing Card Company gedrukt op premium karton en afgewerkt met een klassieke air-cushion finish zoals je van Bicycle playing cards gewend bent. Dit Bicycle Dragon Back Deck is verrijkt met twee jokers en een één speciale double back gaff card.

Bicycle Dragon Back Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Dragon Back kaarten rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.