Bicycle Dragon Back speelkaarten blauw


Het Dragon Back Deck, één van Bicycle’s meest ingewikkelde en unieke decks speelkaarten, die zeker thuis hoort in jouw speelkaarten verzameling.

De Bicycle Dragon Back speelkaarten blauw zijn direct uit voorraad te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Dragon Back speelkaarten blauw

Hier is een nieuw kaartspel van Bicycle met een Oosters tintje, de Bicycle Dragon Back speelkaarten blauw. De Dragon Back speelkaarten hebben een mooie kaartdoosje en op de achterkant van de kaarten een afbeeldingen van draken, een klassiek dier uit de Oosterse iconografie. De figuren hebben de kleuren die perfect bij de achterkant van dit Bicycle Dragon Back speelkaarten passen en de harten en ruiten zijn in een prachtige blauwe kleur afgedrukt. Elk Bicycle Dragon Back Deck heeft in spiegelbeeld een ingewikkeld drakenontwerp op de achterkant van de speelkaarten met levendige blauwe kleuren. De 56 poker size speelkaarten van dit Bicycle Dragon Back Deck zijn door de USPCC gedrukt op premium karton en afgewerkt met een klassieke air-cushion finish zoals je van Bicycle cards gewend bent. Dit Bicycle Dragon Back kaartspel is verrijkt met twee identieke jokers en een één speciale double back gaff kaart.

Bicycle Dragon Back Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Dragon Back speelkaarten blauw
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.