Bicycle Flying Machines playing cards


Bicycle Flying Machines playing cards, vlieg weg naar een wereld van verbeelding met de unieke illustraties in dit deck gemaakt door de befaamde kunstenaar Mark Stutzman!

Geen voorraad meer
 

Bicycle Flying Machines playing cards

Bicycle Flying Machines speelkaarten. Bereid je voor om te vliegen! Deze Bicycle Flying Machines playing cards vieren de vonk van de verbeelding en creativiteit die leeft in eenieder van ons door fantasievolle illustraties van het vliegen. Met uitgebreide en creatieve speelkaart kunstwerken die met de hand zijn geïllustreerd door de befaamde kunstenaar Mark Stutzman. Dit deck Bicycle speelkaarten is voorzien van een verscheidenheid aan unieke illustraties die op premium Bicycle karton zijn afgedrukt. Een klassiek Air-Cushion Finish® van deze Bicycle Flying Machines speelkaarten maakt het schudden heel gemakkelijk.

Over de illustrator van de entertainment industrie Mark Stutzman
Mark Stutzman is het meest bekend voor zijn aanbeden illustraties van de Elvis Presley postzegel uit 1993 dat een golf van opwinding bracht voor de U.S. Postal Services. Sinds de uitgifte van deze beroemde postzegel, heeft Stutzman kunst gemaakt voor talloze klanten in het hele land en over de hele wereld, waaronder geïllustreerde boek covers, posters, speelkaarten en zijn bekroonde Broadway affiches. Zijn wereld is verschenen in vele belangrijke tijdschriften zoals TIME, Esquire, Rolling Stone en Billboard.

Bicycle Flying Machines Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Cellofaan
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Flying Machines playing cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.