Nieuw

Bicycle fruit deck


Met deze goochelkaarten van Bicycle kun je verschillende magic kaarttrucs doen. Als bonus ontvang je bij dit Bicycle fruit deck een aantal speciale goochel speelkaarten waarmee je fruitige goocheltrucs kunt doen.

Op voorraad
€ 10,50

Bicycle fruit deck

Dit frisse, nieuwe en zeer uniek Bicycle deck speelkaarten heeft ze allemaal: het is leerzaam, kleurrijk, leuk voor volwassenen en kinderen, magisch, gezond, en anders dan alle andere decks playing cards die je ooit eerder hebt gezien!

Het is leerzaam: denk maar eens aan hoeveel stuks fruit jij kunt opnoemen ... misschien 10 ... of 20? Met dit spel kaarten leer je ongeveer 52 verschillende soorten fruit kennen, van de meest bekende stukken fruit tot fruit waar je nog nooit van gehoord hebt en dat zal je zeker verrassen.

Het is kleurrijk: zelden is er zo'n kleurrijke en opvallende spel speelkaarten gedrukt. De achterkant van deze fruit speelkaarten zijn voorzien van het standaard Bicycle Rider Back ontwerp in een prachtige groene kleur. De fruitige kaartsymbolen zijn gemaakt in aantrekkelijke en originele kleuren: rood, groen, paars en geel. En op elk van de 52 kaarten staat een andere vrucht in kleur afgebeeld. De weergave van dit kaartspel is adembenemend!

Het is geweldig voor volwassenen en kinderen: de zeer eenvoudige aard van de kaarten zal blijven hangen in de hoofden van de volwassenen en kinderen ... en als ze de waarde van de kaart vergeten dan zullen ze zeker de vrucht van de kaart onthouden en herkennen!

Het is magisch: Naast het doen van je gebruikelijke kaarttrucs met de verschillende "twist" krijg je als bonus bij dit kaartspel een aantal speciale kaarten geleverd die jou in staat stellen om: een hap uit de afbeelding van een appel te nemen, een perzik te veranderen in een aardbeien en een afbeelding van een aardbei in een echte aardbei om te toveren!

Het is gezond: Iedereen weet dat fruit goed voor je is. Deze fruit speelkaarten zullen het belang van fruit voor zowel volwassenen als kinderen benadrukken, waardoor ze gewoon hun tanden willen zetten in één van deze gezonde stukken fruit. Na het leren over hun bestaan waarom laat je ze het niet eens met hun handen proberen?

Kies een kaart ... en eet het fruit!

Dit kaartspel is poker size, air-cushion finish en heeft de gebruikelijke hoge kwaliteit zoals je van Bicycle kaarten gewend bent.
Drie extra speciale speelkaarten voor het doen van sappige goocheltrucs worden geleverd samen met één verrassende en mooie fruit Joker.

Bicycle Fruit Deck
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle fruit deck
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.