Bicycle Ghost speelkaarten Ellusionist


De Bicycle Ghost speelkaarten Ellusionist kopen doe je heel gemakkelijk en snel bij de magicshop van Speelkaartenwinkel.nl.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Ghost Speelkaarten Ellusionist

Het Bicycle Ghost deck is een heel bijzonder deck, gerealiseerd door Ellusionist met een mysterieus ontwerp. De Bicycle Ghost speelkaarten Ellusionist markeren het begin van een nieuw tijdperk in het ontwerpen van witte speelkaarten, met elementen van de Tiger en Viper.

Eén van de jokers stapt op de klaveren aas, de andere joker doet dat niet. Dit maakt een charmante onthulling voor goochelaars mogelijk. Wanneer je de schoppen aas ondersteboven draait, zie je slangenkoppen aan de basis van het kaartsymbool. Bovendien komt er een hand uit de bovenkant van de aas.

56 Poker size speelkaarten van Bicycle inclusief twee jokers en één double backer gaff card. Deze Bicycle Ghost speelkaarten Ellusionist zijn gedrukt op luxe karton door USPC en afgewerkt met een air-cushion finish. De Bicycle Ghost deck is ontworpen door Ellusionist en heeft een dikke hoogwaardige kwaliteit, een gladde afwerking en een geweldig ontwerp.

Bicycle Ghost by Ellusionist Playing Cards
The Ellusionist Playing Cards Company
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Wit
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Ghost speelkaarten Ellusionist
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.