Bicycle Glory Gaff Deck Playing Cards Blue


Het Bicycle Glory Gaff Deck playing cards blue heeft 30+ effecten en is voorzien van een accessoirekit.

Alle speelkaarten in dit Bicycle gaff deck blauw hebben een Bicycle rider back design en met dit nieuwe gaff deck van Bicycle krijg je zeker waar voor je geld!

Op voorraad
€ 14,95

Bicycle Glory Gaff Deck Playing Cards Blue

Nadat de eerste editie volledig uitverkocht was, is het Bicycle gaff deck terug en beter dan ooit! Alleen de allerbeste playing cards van de vorige editie zijn opgenomen in de Bicycle Glory Gaff Deck playing cards en ditmaal zijn er ook enkele super visuele en innovatieve effecten toegevoegd. Maar dat is nog niet alles, deze keer is er ook een instructievideo van 30 minuten en een accessoirekit voor het maken van een aantal coole gimmick cards!

Dit Bicycle Glory Gaff Deck is een volledige verzameling speciale kunst speelkaarten die zijn ontworpen om aan je normale standaard Bicycle rider back deck toe te voegen. Het bevat meer dan 30 visuele magische effecten, waaronder de bekende bekende three card monte, het Royal Flush, vanish pack, Kiss card, LOVE speelkaarten, vingerafdruk speelkaart enz.

Het Bicycle Gaff kaartspel heeft ook geweldige prop cards die een mooie visuele impact kunnen creëren zoals een smoke card, een blurry card, een paw card, een QR code card, fusion card enz. Er zitten ook enkele innovatieve effecten in deze editie van de Bicycle Glory Gaff playing cards. Bijvoorbeeld een bloem die verschijnt, of Rubik's Cube die visueel herstelt in de handen van een ruiten Koning, een heel speciale Guillotine kaart, enzovoort. Daarnaast zijn er een aantal kaarten zonder speciale effecten, maar vaak gebruikt worden voor card magic, zoals vraagtekens, pijl speelkaarten, ESP enz.

Er zit voor ieder wat wils in in dit Bicycle Glory Gaff Deck. Met meer dan 30 effecten mogelijk, een toegevoegde instructievideo en accessoire kit, heeft dit Bicycle gaff deck een GEWELDIGE prijs-kwaliteitverhouding!

Het Bicycle Glory Gaff Deck heeft 56 playing cards in poker size gedrukt door de United States Playing Card Company op premium Bicycle karton en is voorzien van een Bicycle rider back design.

Bicycle Glory Gaff Deck Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Gaff Deck
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Glory Gaff Deck Playing Cards Blue

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: