Bicycle Gold Dragon Back Playing Cards


De ingewikkeld geïllustreerde ontwerpen van de Bicycle Gold Dragon Back playing cards zijn perfect voor verzamelaars, goochelaars en kaartspelers.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Gold Dragon Back Playing Cards

De Bicycle Dragon Backs zijn nu verrijkt met een gloednieuwe achterkant ... we zijn trots om de gouden versie te presenteren! Een nieuw spel kaarten van Bicycle met een Oosterse smaak. De Dragon Back playing cards hebben een mooie kaartdoosje en op de achterkant van de speelkaarten een afbeeldingen van draken, een klassiek dier uit de Oosterse iconografie. De speelkaarten hebben kleuren die perfect passen bij de achterkant van de speelkaarten, en de harten en ruiten kaarten zijn in een zeer intense kleur afgedrukt. Elk Bicycle Gold Dragon Back Deck heeft een ingewikkeld, spiegelbeeldig drakenontwerp op de achterkant van de speelkaarten met diep rode, gouden en zilveren kleuren. Deze face kaarten kregen een soortgelijke behandeling en gouden accenten in plaats van de gebruikelijke gele. Het Bicycle Gold Dragon Back Deck bevat originele illustraties op de achterkant van elke kaart en op het kaartendoosje. De 56 poker size playing cards in dit Bicycle Gold Dragon Back Deck zijn gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika door The United States Playing Card Company op premium karton en hoogwaardige afgewerkt met een klassieke air-cushion finish zoals je van Bicycle gewend bent. Dit gouden kaartspel van Bicycle met Dragon Back wordt geleverd met 2 jokers.

Bicycle Gold Dragon Back Playing Cards
The United States Playing Card Company
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Goud
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854019559
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Gold Dragon Back Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.