Bicycle Guardians playing cards


Premium kwaliteit Bicycle Guardians playing cards voor betere prestaties bij het kaartgoochelen. Met verbeterde flexibiliteit en duurzaamheid, de Bicycle Guardians playing cards zijn ontworpen om flourishers en cardists een concurrentievoordeel te geven.

Tips en trucs voor de amateur goochelaar vind je op één van de speelkaarten.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Guardians playing cards

Of je nu geïnteresseerd bent in magie, goochelen of cardistry met dit deck Bicycle Guardians playing cards zit je goed. Met de verbeterde flexibiliteit en kracht, behouden de Bicycle Guardians playing cards langer hun vorm en bieden ze meer controle en zekerheid wanneer jij maar wilt. De Bicycle Guardians speelkaarten scherpen de geest en verbeteren de vingervlugheid met tips en trucs voor de beginnende goochelaar in ons allen.

De poker size Bicycle Guardians kaarten zijn gemaakt door USPCC op karton en afgewerkt met air-cushion finish. Dit Bicycle deck is een geweldige aanvulling op het arsenaal van kaarttrucs van goochelaars of het kaart assortiment van speelkaarten verzamelaars.

Bicycle Guardians Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854015285
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Guardians playing cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.