Bicycle haaien speelkaarten


Duik diep in een wondere wereld met deze Bicycle haaien speelkaarten! Met 52 unieke weetjes over haaien op de kaarten, perfect voor het aanmoedigen van educatie, exploratie en plezier bij kinderen.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle haaien speelkaarten

De Bicycle haaien speelkaarten ontdekken de feiten die ons het meest intrigeren over deze wezens van de zee: mooi, fascinerend, ongrijpbaar en wonderbaarlijk. Ondanks het feit dat haaien de oudste wezens op de planeet zijn, zelfs voor de dinosaurussen, blijven haaien ons verbazen. Veel van hun beruchte, ongelooflijke mogelijkheden en vreemde gewoonten hebben haaien wetenschappers en liefhebbers steeds weer versteld doen staan. Dit dek Bicycle haaien speelkaarten bevat tweeënvijftig poker afmeting speelkaarten met foto's van haaien en vin feiten in het Engels en Frans. Gedrukt op premium Bicycle karton door de USPCC in de Verenigde Staten en afgewerkt met air-cushion finish voor optimale prestaties.

Bicycle Sharks Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854022733
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle haaien speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.