Bicycle Hypnosis Playing Cards


Wees voorbereid om gehypnotiseerd te worden door het Bicycle Hypnosis deck, perfecte speelkaarten voor zowel dagelijkse kaartspelen als cardistry.

Deze Bicycle Hypnosis playing cards zijn wederom prachtige kaarten van Bicycle met een hypnotiserend patroon op de achterkant van de speelkaarten.

Op voorraad
€ 7,95

Bicycle Hypnosis Playing Cards

Het ontwerp zal de flow van alle flourishes, fans en spreads verbeteren. De Hypnosis card faces zijn voorzien van grote plaatjes met subtiele ontwerpwijzigingen als aanvulling op het back design, terwijl ze ook functioneren als een normaal spel speelkaarten. Deze Bicycle Hypnosis speelkaarten hebben unieke plaatjes speelkaarten, een aangepaste schoppenaas en een intrigerend hypnotisch patroon op de achterkant van de speelkaarten.

Deze hypnose speelkaarten van Bicycle hebben 56 poker size playing cards geprint door USPCC in de Verenigde Staten van America op klassiek Bicycle cardstock en zijn afgewerkt met een Classic Air-Cushion® finish zodat deze Bicycle kaarten makkelijk schudden en optimaal presteren. Dit Bicycle Hypnosis deck heeft 2 Jokers en 1 Bicycle reclame kaart + 1 double backer gaff card.

Bicycle Playing Cards Hypnosis
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Hypnosis Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.