Bicycle Invisible Deck Red


Bicycle kaarten kopen voor magic kaarttrucs? Wat dacht je van dit Bicycle Invisible Deck met rode speelkaarten?

Dit Bicycle deck is speciaal gemaakt voor spectaculaire trucs met speelkaarten waarvoor geen handigheid vereist is, instructies inbegrepen.

Op voorraad
€ 9,99

Bicycle Invisible Deck Red

De goochelaar legt een pakje speelkaarten op tafel in het kaarten doosje. Een toeschouwer denkt vrijelijk aan een kaart en benoemt hem. De goochelaar neemt het deck en opent het in zijn handen en laat zien hoe een enkele kaart aan de achterkant wordt gedraaid. Dit is duidelijk de kaart die de toeschouwer heeft genoemd. Voor deze onzichtbare kaarttruc is geen handigheid vereist. Dit onzichtbare kaartspel met Bicycle playing cards is inclusief instructies die je online kunt opzoeken.

Het Bicycle Invisible Deck zijn standaard Bicycle speelkaarten die speciaal geprepareerd zijn voor kaarttrucs. De achterkanten van deze Bicycle kaarten zijn opgeruwd waardoor de speelkaarten tegen elkaar blijven zitten als je ze schudt. Het Bicycle Invisible speelkaarten deck wordt geleverd met 52 kartonnen poker formaat speelkaarten + 1 joker.

Bicycle Invisible Deck
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Invisible Deck Red
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: