Bicycle kaart clip


De Bicycle kaart clip is een professionele kaarthouder die jouw speelkaarten beschermt en de levensduur van jouw kaarten verlengt. Ontworpen om een standaard kaartspel met 52 poker formaat speelkaarten in te bewaren.

Op voorraad
Slechts 5 over
€ 12,95

Bicycle kaart clip

Hier is een handige speelkaarten accessoire voor iedereen die aan card magic doet of graag een kaartspelletje speelt. Deze Bicycle kaart clip is gegraveerd met de klassieke achterkant van de Bicycle Rider Back speelkaarten. Met deze kaartclip van Bicycle playing cards heb je altijd een perfect beschermhoesje zodat jouw speelkaarten deck zijn oorspronkelijke stijfheid langer zal behouden. Je speelkaarten zullen veel langer meegaan en je prestaties zullen nooit meer hetzelfde zijn dankzij deze mooie kaartenhouder van Bicycle. In deze kaartclip zit ook een kaart trucje verborgen, je kunt met dit doosje namelijk een voorspelling doen van een speelkaart.

Dit speelkaarten artikel wordt geleverd zonder een stok speelkaarten. De Bicycle kaart clip is gemaakt van roestvrij staal en heeft de afmetingen van een Bicycle poker formaat deck. Deze kaarten houder is geschikt voor poker afmeting speelkaarten van 63 mm x 88 mm. De afmetingen van deze kaart clip zijn ongeveer 67 mm x 19 mm x 90 mm.

Bicycle Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
EAN code 4250624806236
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle kaart clip
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.