Bicycle katten speelkaarten


Bicycle katten speelkaarten, betreed de wereld van de Europese fantasie kunstenares Lisa Parker terwijl ze ons betovert met haar magische creaties met deze Bicycle Lisa Parker Cats playing cards.

Deze Bicycle Cats speelkaarten, ontworpen door Lisa Parker, zijn een must-have voor iedereen die zijn kaartavond wil opfleuren en is het perfecte cadeau voor de kattenliefhebber in je leven! Bicycle® Cats playing cards, prachtig ontworpen door Britse kunstenares, Lisa Parker.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle katten speelkaarten

Bicycle katten speelkaarten, dit is HET kaartspel voor kattenliefhebbers! Cats van Bicycle playing cards bevat geïllustreerde kaarten van de beroemde kunstenares Lisa Parker. Lisa Parker uit het Verenigd Koninkrijk in Europa is een commerciële natuurkunstenaar die ook katten schildert als magische mystieke wezens die worden gezien als heksenfamilie. Dit unieke Bicycle kaartspel bevat aangepaste katten illustraties op elke aas, plaatjes speelkaarten en joker. Magische en mysterieuze uniek geïllustreerde katten kaarten.

Deze Bicycle Cats speelkaarten zijn gedrukt op premium Bicycle® cardstock en hebben 56 poker size playing cards inclusief 1 double backer + 1 Bicycle advertentiekaart. De speelkaarten van Lisa Parker zijn gemaakt in de VS en met trots geproduceerd in Erlanger, Kentucky door The United States Playing Card Company. De speelkaarten in dit Bicycle Cats deck zijn bedrukt met niet-giftige, plantaardige inkten om de impact op het milieu te beperken en de veiligheid van de consument te waarborgen. Volledig recyclebare speelkaarten, alle speelkaarten in de doos zijn volledig recyclebaar en gemaakt van duurzaam beboste FSC-gecertificeerde papiervezels.

Bicycle Cats Playing Cards
Ontworpen door kunstenares, Lisa Parker
©2021. The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 073854094136
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle katten speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.