Bicycle Lightning Playing Cards


De Bicycle Lightning playing cards zijn een geweldig, oogverblindend kaartspel met een opvallende stijl. Elk detail van deze bliksem speelkaarten is gewoon geweldig!

LET OP LIMITED EDITION: Dit Bicycle deck is een beperkte oplage er zijn slechts 2500 decks beschikbaar.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Lightning Playing Cards

Bliksem is een plotselinge elektrostatische ontlading die optreedt tijdens een onweersbui en gepaard gaat met donder. Bliksem is ook het wapen van Zeus in de oude Griekse mythologie. Het is het symbool van macht. Dit deck speelkaarten kan deze onverwoestbare kracht laten zien, dus bliksem is het belangrijkste design element dat dit deck individueler en supercool maakt. De klassieke Bicycle rider back is gebruikt als de achterkant van dit Bicycle Lightning deck. Het adembenemende ontwerp van de Bicycle Lightning playing cards is mysterieus en elegant omdat zwart de achtergrondkleur is met witte bliksemschigten.

Er is veel aandacht en hard werk in dit bliksemse deck speelkaarten gestopt door de Bocopo Playing Card Company. Deze Bicycle Lightning speelkaarten zijn door Bocopo playing cards gefinancierd door middel van een succesvolle kickstarter campagne. Dit Lightning deck bevat 56 poker formaat speelkaarten met air-cushion finish en wordt geleverd met 2 jokers. Deze Bicycle speelkaarten zijn door de United States Playing Card Company geprint op Bee casino stock in een gelimiteerde oplage van slechts 2500 decks.

Bicycle Lightning Playing Cards
The Bocopo Playing Card Company
Designed in United Kingdom
Manufactured by The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Lightning Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.