Nieuw

Bicycle Marquis speelkaarten


Bicycle Marquis speelkaarten, luxueus en gedetailleerd design met een Art Deco flair. Artistiek prachtige kaarten in een ultra-premium opbergdoosje.

Deze Art Deco speelkaarten van Bicycle zijn nu in Nederland en België online verkrijgbaar bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Marquis speelkaarten

Bicycle Marquis speelkaarten hebben een luxueus, gedetailleerd ontwerp dat het gevoel van het Art Deco tijdperk van de jaren 1920 en 1930 oproept. Het gedetailleerde speelkaarten doosje is gedrukt op een prachtig, ongecoat, pruimkleurig papier voor een ultra-premium gevoel. Het ontwerp is voorzien van het Bicycle logo en andere tekst in prachtige holografische folie, allemaal geaccentueerd door gedetailleerd filigraan in een prachtige goudfolie. Het ontwerp van het opbergdoosje en de achterkant van de kaart is gebaseerd op het Cruiser No. 96-deck van Andrew Dougherty dat voor het eerst werd gedrukt in de vroege jaren 1900.

Bicycle Marquis speelkaarten met op maat gemaakte plaatjes speelkaarten zijn echte kunstwerken. De Bicycle Marquis playing cards zijn geïnspireerd op de speelkaarten die werden gebruikt in de New Era playing cards uit 1896 en zijn opnieuw gekleurd om te passen bij de esthetiek van de kaartendoosje en de achterkant van de speelkaarten. De historische referenties in dit Bicycle kaartspel maken het perfect voor elke kaartenverzamelaar of speelkaarten liefhebber. Het ziet er prachtig uit op een boekenplank of salontafel als het niet in gebruik is. Deze Bicycle speelkaarten Marquis zijn gedrukt in de USA bij USPCC op premium karton voorzien van een air-cushion finish.

De Bicycle Marquis speelkaarten hebben 56 kaarten in poker formaat met een standaard face en worden geleverd met 2 Jokers + 1 double backer en 1 Bicycle reclame speelkaart.

Bicycle Marquis Playing Cards
© 2021 The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Paars
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854093900
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Marquis speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.