Bicycle Mickey Mouse Neon Playing Cards


Geniet van de Disney beleving met deze betoverende Bicycle Mickey Mouse Neon playing cards!

Deze officiële Disney playing cards van Bicycle zijn gemaakt door de United States Playing Card Company in de USA.

Op voorraad
Slechts 7 over
€ 13,00

Bicycle Mickey Mouse Neon Playing Cards

Het is geen echt kunstwerk, maar het zijn kleurrijke neon speelkaarten gemaakt met een aangepaste illustratie die een neon effect heeft. Net als het effect van de verlichting van een donkere nachtelijke straat, zijn de dieproze en hemelsblauwe kleuren geharmoniseerd om een onderscheidend speelkaarten ontwerp te creëren. Dit alles met de iconische Mickey Mouse in de hoofdrol.

Mickey Mouse
Mickey Mouse, ook kortweg Mickey genoemd, is een Amerikaanse animatie- en stripfiguur van de Disney studio's. Mickey Mouse werd in 1928 door Walt Disney zelf gecreëerd en sindsdien is Mickey Mouse een icoon voor The Walt Disney Company en één van de meest herkenbare symbolen in de wereld. De vaste vriendin van Mickey Mouse is Minnie Mouse.

Dit Mickey Mouse Neon deck van Bicycle cards heeft 56 poker size playing cards van karton met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten. Dit Disney deck van Bicycle wordt geleverd inclusief 2 Jokers + 2 gaff playing cards namelijk: 1 double face en 1 double back card. De Mickey & Minnie playing cards zijn gemaakt in overeenstemming met Disney en geprint door USPCC in de Verenigde Staten van Amerika.

Disney logo

Bicycle Mickey Mouse Neon Playing Cards
JLCC - JL CARD COMPANY
®DISNEY
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Disney
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Mickey Mouse Neon Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.