Bicycle Mummies speelkaarten


Het Mummies deck van Bicycle is hier en ze zijn spookachtig mooi, het is een angstaanjagend nieuw kaartspel om je horror verzameling compleet te maken.

Deze Bicycle Mummies speelkaarten met horror thema zijn geprint door USPCC en geproduceerd door middel van een crowdfundactie op Kickstarter.com door Collectable Playing Cards.

Op voorraad
€ 14,99

Bicycle Mummies speelkaarten

De mummies zijn opgestaan uit de diepten van hun zanderige graven in de piramide’s. De Bicycle Mummies speelkaarten zijn spookachtig mooi en is een angstaanjagend nieuw Bicycle kaartspel met als thema mummies om je horror verzameling compleet te maken. Pak ze uit om dit gruwelijke stel bloot te leggen dat je zeker de rillingen over je rug zal geven!

De plaatjes speelkaarten zijn een verzameling van angstaanjagende dode mummies. Sommige hebben onbedekte gezichten en sommige zijn nog steeds ingewikkeld in hun linnen lappen stof. De donkere zanderige achtergrond maakt het nog verontrustender. De speelkaarten met punten van deze mummie kaarten zijn uitgedost met oude Egyptische symbolen. Deze symbolen zijn geschreven op de muren van de Egyptische tombes en graven van deze wezens. De symbolen waren ooit bedoeld om de dode vrede en de rijkdom in hun verdere leven te geven. Dit was echter niet het geval.

Deze Bicycle Mummies speelkaarten zijn gemaakt door The United States Playing Cards en ontworpen door Collectable Playing Cards. Door een crowdfundactie via Kickstarter.com zijn deze Mummie speelkaarten door Collectable Playing Cards op de markt gebracht. 56 Bicycle kaarten gemaakt in poker formaat en afgewerkt met een air-cushion finish, inclusief 2 jokers + één double back gaff speelkaart.

Bicycle Mummies Deck
Collectable Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Mummies speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: