Nieuw

Bicycle Odyssey speelkaarten


Het avontuur wacht! Bicycle Odyssey speelkaarten, ga op een nieuwe reis met deze luxe speelkaarten!

Dit Bicycle Odyssey deck met een vleugje luxe is een blikvanger die zal opvallen in jouw speelkaarten collectie. Geschikt voor elk kaartspel of als decoratief stuk in jouw huis wanneer het niet wordt gebruikt.

Op voorraad
€ 8,99

Bicycle Odyssey speelkaarten

Odyssey van Bicycle speelkaarten is een premium speelkaarten deck bedoeld om speelkaarten verzamelaars, kaartliefhebbers en kaartspelers naar een andere tijd en land te vervoeren. Het ontwerp voor het kaartspel begon met de baanvlakken, die waren geïnspireerd op het Trophy Whist nr. 39 kaartspel, voor het eerst gedrukt door USPCC in 1895. De plaatsjes speelkaarten werden opnieuw gekleurd in prachtige, monochromatische blauwe tinten, terwijl de kaartsymbolen nog steeds hun traditionele zwarte en rode kleuren hebben behouden.

De blauwe tinten van de plaatjes speelkaarten inspireerden het thema van het kaartspel, dat kaartliefhebbers meeneemt op een avontuurlijke zoektocht zowel op volle zee als op het land. Het kaartendoosje ontwerp zet het thema van monochromatische blauwtinten voort en heeft ingewikkelde golfachtige elementen en een centraal kompas. Het opbergdoosje is gedrukt op mat papier met prachtige lichtblauwe metallic folie details voor een ultra premium look.

Alle 56 Bicycle speelkaarten in dit Odyssey deck zijn gemaakt in de VS door The United States Playing Card Company met Bicycle's klassieke Air Cushion afwerking en worden geleverd inclusief 2 Jokers + 1 double back gaff card en 1 Bicycle reclamekaart. Het premium Bicycle merkkarton is het legendarische kaartmateriaal van Bicycle en biedt geweldige prestaties en duurzaamheid. Bedrukt met niet-giftige, plantaardige inkten om onze impact op het milieu te beperken en de veiligheid van jou als consument te waarborgen. Al deze Odyssey Bicycle cards in het doosje zijn volledig recyclebare speelkaarten en gemaakt van duurzaam beboste FSC-gecertificeerde papiervezels.

Bicycle Odyssey Playing Cards
© 2021 The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Jumbo index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 0073854093917
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Odyssey speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.