Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Bicycle oude meesters speelkaarten

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

De Bicycle oude meesters speelkaarten zijn met behulp van een Kickstarter campagne om de markt gekomen. Deze collectie Old Masters begint met de Mona Lisa op het kaartdoosje afgedrukt op een diepe zee groene kleur.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 13,75

Klanten kochten ook

+ +
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 29,65

  1.      Huidig productBicycle oude meesters speelkaarten
  2.    Bicycle Vintage Classic speelkaarten
  3.    Bicycle Aureo Playing Cards

Productbeschrijving

Details

Bicycle oude meesters speelkaarten

Bicycle Old Masters speelkaarten, Johnny Whaam brengt je een verzameling van de grootste schilderijen van oude meesters, opnieuw geschilderd met gereedschap uit de 21e eeuw. Johnny Whaam's originele kunstwerken van de nieuw gemaakte oude meesters speelkaarten is werkelijk een prachtig kunstwerk! Gedrukt door de USPCC op karton en gemaakt door Bicycle op hun klassieke air-cushion afwerking, is dit fraai vormgegeven speelkaarten dek beslist een genot voor kunstliefhebbers. Johnny geeft zijn eigen kleine twist aan het artwork, zeker om de oorspronkelijke kunstenaars te laten glimlach. Kijk naar de verborgen kaartsymbolen op alle plaatjes speelkaarten van deze oude meester kaarten. Elke Bicycle speelkaarten dek bevat 54 originele ontworpen kaarten. Deze Old Master playing cards zijn er uiteindelijke gekomen met de hulp van een crowdfunding actie op Kickstarter. Met als doel om deze klassieke speelkaarten, de Bicycle oude meesters, verkrijgbaar te maken in de cadeauwinkels van kunst musea over de wereld! De collectie van de Bicycle old master speelkaarten bestaat o.a. uit de volgende schilderijen: Rembrandt - De Nachtwacht, Leonardo da Vinci - Mona Lisa, Frans Hals - De lachende cavalier, ook wel De Hollandse ridder getiteld, Jan Vermeer - De schilderkunst, Peter Paul Rubens - De terugkeer van Diana van de jacht en het beeldhouwwerk van Michelangelo - David.

Bicycle Old Masters Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Extra informatie

Extra informatie

Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Bicycle oude meesters speelkaarten

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: